dinsdag 17 maart 2015

...en een leuke nieuwsflits van mijn spindoctor!

Bunschoter Peter Frans Koops (48) op plek 11 provinciale PVV lijst
De inwoner uit Bunschoten is al jaren politiek actief. Hij is oprichter en fractievoorzitter van de Spakenburgse Vrijheidspartij SVP. Sympathie voor het conservatisme is voor de SVP een belangrijk speerpunt. Koops sluit hiermee aan bij het gedachtegoed van de landelijke PVV.
Met de plaats op de Utrechtse provinciale PVV lijst gaat voor hem een wens in vervulling. Koops: “De steun aan Wilders en de PVV kan ik nu vorm geven op provinciaal niveau. Samen met een enthousiaste groep PVV kandidaten wil ik regio Eemland vertegenwoordigen in het provinciehuis. We willen de belasting verlagen om de werkeloosheid tegen te gaan en de strijd aanbinden met de windmolens”.
Wat hem vooral ook aanspreekt in de PVV is dat ze politieke middelen in wil zetten tegen een antichristelijke ideologie. De zogenaamd christelijke partijen vindt hij te slap en weinig strijdbaar. De verkiezingen van de Provinciale Staten zijn dit keer extra van belang omdat de statenleden de leden van de Eerste Kamer kiezen.
Voor Bunschoten en omgeving is er op 18 maart dus wat te kiezen. Met Koops staat er een rechtse denker op het menu. Koops: “Dit kabinet zet de grenzen wagenwijd open voor verdere massa-immigratie en islamisering. Onze vrijheid wordt elke dag meer bedreigd. Daar past een stevig antwoord op. Alleen een grote PVV-fractie in de Eerste Kamer kan dit dramatische beleid stoppen. Dus ga stemmen op 18 maart. Voor de Vrijheid. Voor de Partij voor de Vrijheid. Genoeg is genoeg”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten