donderdag 23 mei 2013

Leuke open avond SVP 15 mei

Afgelopen 15 mei heeft de SVP weer een open avond gehouden. Zij maakt hiermee werk van hetgeen in het verkiezingsprogramma staat over interactief politiek bedrijven en het houden van openbare fractievergaderingen. Het verslag in de krant door journalist Jan Muijs met de titel; 'SVP gemotiveerd naar de volgende verkiezingen' is een goede objectieve weergave van deze bijeenkomst. We danken de Bunschoter voor deze publicatie. We hebben ook een eigen foto sfeerverslag gemaakt en danken Bob Offringa voor het maken van de foto's. Verder alle burgers bedankt die een positieve inbreng hebben gegeven waarmee de SVP zich nog beter op de toekomst kan orienteren. Dat er blijvende voorlichting over christendom in relatie tot de islam nodig is blijkt wel uit de berichten die tot ons komen van journalisten als Johan Vedder (die nog steeds spreekt over islam als godsdienst, terwijl hij de film islam what the west needs to know gezien heeft??!!), jonge criticasters op twitter die wel schreeuwen maar niet willen komen praten en gewone burgers die nog steeds denken dat het allemaal wel meevalt met de islamisering, terwijl de moslim-enclaves (Schilderswijk) uit de grond schieten als paddestoelen in West Europa en er regelmatig moorden in naam van allah (Londen) plaatsvinden. Zie http://www.thereligionofpeace.com

3 opmerkingen:

 1. Ik weet niet waarom de svpmascotte, de onnozele bob, steeds aanschuift, zeker niet wanneer het over de islamstrijd gaat. Hij waait op politiek gebied met alle rooie en blauwe jasjes mee. Hij dringt zich bij iedereen op als een made, op een ritueel geslacht schaap. Hij wil zo graag gezien worden en iets om handen hebben, om maar steeds niet in huis te hoeven zitten, sinds hij uit zonneschild is losgelaten. Als de svp een mascotte zoekt, kunnen ze beter spongebob op een stoel zetten, die tenminste meer verstand heeft.

  Ik krijg iedere keer een raar gevoel wanneer ik de onnozele bob, zoals de los hem noemde, zo opgedrongen bij koops zie zitten. De svp kan zich beter meer richten op de corruptie en lasterlijkheden binnen raad en college en de foute hoofdbestuurder, melis en vrienden. Dezen zijn gevaarlijker voor de vrijheid, wat zo prominent in de naam van deze fractie staat, dan de meest radicale moslims binnen milli gorus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gewoon je naam Richard de Jong erbij zetten de volgende x, en niet zo jaloers doen he?
  de SVP weigert niemand op een open avond en ik zeg maar zo; iedere gek heeft zijn gebrek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan zijn, doch de een heeft er wat meer als de ander en een beetje gek is zo gek nog niet, als je maar betrouwbaar bent.

   Verwijderen