zondag 23 maart 2014

Wilders durft te zeggen wat vele lafaards alleen denken, ook binnen de kerken

Politiek correct Nederland gaat verder met het demoniseren van de PVV. Politici,  journalisten, media en zelfs de kerken doen mee. Dit alles naar aanleiding van een gezellige partijbijeenkomst, waarin de emotie van de eigen kiezers op de proef werd gesteld. Het roepen van ‘minder Marokkanen’ verdient niet de schoonheidsprijs, maar past volledig in het beleid dat de PVV al jaren voorstaat en waarvoor zij een democratisch gekozen mandaat van de kiezer heeft gekregen. De uitleg van Wilders op de persconferentie zaterdag was loepzuiver en bevestigt dat er totaal geen excuses hoeven worden gemaakt. De politieke tegenstanders van Geert verdraaien de standpunten van de PVV door opnieuw te komen met termen als ‘uitsluiten van groepen mensen, discriminatie en racisme’. Niets van dit alles is aan de orde bij het politiek bedrijven van de PVV. De kerken moesten zo nodig ook weer meedoen met het bestrijden van het grote blonde gevaar. Heel onverstandig, omdat met het voeden van een anti-Wilders sentiment de kerk PVV-stemmers kan wegjagen. Zo zullen kerken dan nog verder leeglopen. JAMMER! De kerk kan beter preken dat de opkomst van de islam de aankondiging van de antichrist is. De SVP is nog steeds blij met haar inspirator Geert Wilders die zijn standpunten op een duidelijke wijze presenteert, en die evenals grote denkers als Johannes van Damascus (‘De islam kondigt de komst aan van de antichrist. De islam is immers de uitdrukking van de fundamentele leugen, de leugen over God, de leugen over Christus’ .) en Maarten Luther (‘de islam is het werk van de duivel’) de kwade machten durft te benoemen. Afgelopen zondag is ook in mijn eigen kerkelijke gemeente gehoor gegeven aan de oproep van de PKN. In de kerk moet men geen uitlatingen doen over politici, die geen mogelijkheid hebben te reageren. In de kerken worden in gebed standpunten van een partij verdraaid en ongenuanceerd weergeven. Het is een kwalijke zaak dat onder verantwoordelijkheid van kerkenraden predikanten alle ruimte krijgen om deze onware uitlatingen te doen.  De kerken, die aan de IKON-hetze meedoen  liegen. Hun boodschap: ‘Gij zult geen vals getuigenis spreken tegenover uw naaste’ wordt daarmee een onoprechte, ijdele boodschap!

1 opmerking:

 1. De politieke rattenkoning PVV

  Het zelfreinigend vermogen van de PVV bestaat uit de niet-ratten die zich uit de rattige gordiaanse knoop ontworstelen. Daar weten ze altijd een bizar soort timing voor te vinden. Als excuus voor Hernandez en Kortenoeven geldt nu: deze persconferentie (perspresentatie partij program PVV) zagen wij als enige mogelijkheid. Ja, als je Aandacht wilt hebben, kun je maar het beste meeliften op een Aandachtsmoment, want als jij wat te zeggen hebt, zullen er weinig naar je luisteren tussen alle ruis door.
  Geen wonder dat ze zich opgelucht voelen. Is dat niet altijd het gevolg van je vrijmaken van rattig misbruik? Enerzijds de steen die van je wordt opgetild, weer adem kunnen halen en anderzijds het verdriet over dat je met hart & ziel geïnvesteerd hebt in een zwart gat van antimaterie waar je langzaam maar zeker achterkwam. Het lag toch altijd aan jou dat je gefrustreerd was? Ja, dat werd je verteld, jij bent gek, jij deugt niet, jij ziet het verkeerd en als je wat wil zeggen is het: geen tijd, zie je niet dat ik druk ben, zeur niet, etc etc.

  Precies dát proef ik uit de opmerkingen van Kortenoeven en Hernandez, het is o zo herkenbaar. Bevrijd van de rat! En nu vallen ze in een gat....
  Slik je verlies, leer ervan: met een rat en rattigheid kún je niks. Ja, het lag aan jullie, jullie zijn erin gestonken, nou en? Miljoenen stinken er dagelijks in, op hun werk, privé thuis, in hun familie, de politiek, overal.
  Dat is de rattigheid! Korte termijn winst, lange termijn verlies, zoals met zoveel waar alleen de buitenkant telt en de inhoud er domweg niet is.

  Wat hen echter onderscheidde van de rest van de medestanders van Wilders was dat zij niet langer genoegen namen met slechts die feestelijke verpakking, dat ze een geweten hadden en empathie/gevoelens en verantwoordelijkheidsgevoel en stijl. Dit uit zich in hun manier van mededelen aan Wilders wat 'geheel in de eigen stijl' van Wilders ging: tweet & sms. Dat is toch een schandaal. Hoevelen van ons hebben niet van de rat op deze manier boodschappen gekregen? Mededelingen die toch eigenlijk wel een face to face gesprek behoeven gezien de importantie? De tweet & sms van Kortenoeven en Hernandez was dus een Statement: jouw eigen stijl Geert...
  Medestanders die meer willen dan de korte termijn winst, het narcistisch gewin, gaan niet samen met een oppervlakkige probleemmijdende überrat als Wilders voor wie slechts het eigen ego lijkt te tellen. K & H wilden meer dan een feestelijke verpakking, zij misten de substantie, de onderbouwing, de.... geloofwaardigheid en daarmee de haalbaarheid in de PVV.
  Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven, je bent niks meer dan een object voor de überrat, vandaar de noodgreep van dit Snode Tweetal om dan maar De Perspresentatie te gebruiken om afstand te nemen van de Rattenkoning (=PVV). Daar is moed voor nodig, héél véél moed! Hoewel een echte rat geen calorie energie steekt in afvalligen, dus ze hoeven niet bang te zijn voor wraak.

  Lees meer op http://www.ratgevallen.nl/pagina14.html

  BeantwoordenVerwijderen